БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
До Министъра на здравеопазването
Проф.д-р Николай Петров

До Управителя
на МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски“
гр. Кърджали




БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

С това писмо искам да изкажа най-искрената човешка Благодарност към Кардиологичното интензивно отделение в Многопрофилна болница „ Д-р Атанас Дафовски “-гр. Кърджали , а именно : Д-р Базлянков, Д-р Солинкова, Д-р Ставрева и Д-р Местан, Мед. Сестра Хафизе Мехмед , Мед. Сестра Катя Тодорофа, Мед. Сестра Димитрова и целия Санитарен екип. Благодарение на техния професионализъм, съпричастност и човешко отношение беше спасен живота на моя баща Ахмед Хасансабри Ахмед.
Той постъпи в Болницата на 13.04.2013г. в изключително тежко състояние с диагноза „остра левокамерна сърдечна недостатъчност“, съпроводена с „ИБС“, „исхемична КМП“, „ захарен диабет“ и „артериална хипертония“. Благодарение на професионализма на Д-р Базлянков и Мед.Сетра Хафизе Мехмед, които бяха на смяна, баща ми беше спасен. След като го стабилизираха, той беше експортиран на 29.04.2013г. в болница „Света Екатерина“-София.Там бе опериран от Д-р Колев и благодарение неговия екипът баща ми се възстановява бързо.
Зная, че здравната система у нас е в трудно положение, но работата на лекарите, с които моето семейство имаше съприкосновение, доказа, че наи-ценното съвсем не е загубено-висок професионализъм, себеотдаване и ЧОВЕЩИНА!
Бъдете Здрави!

С голяма почит,
                 инж. ХасанХасансабри



Кърджали

Публикувано на: 2013-05-07
0361 /6 83 48
МБАЛ