AВСТРИЙСКИ ПРОФЕСОР ПО РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА ЩЕ ПРОВЕДЕ БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В МБАЛ „Д-Р АТАНАС ДАФОВСКИ“ - КЪРДЖАЛИ

На 14 май 2014 г. /сряда / от 14:00 ч. до 16:00 ч. в Кабинета по репродуктивно здраве на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“, проф. Хайнц Щромер ще проведе безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми.

 

Събитието се организира съвместно между Виена Ин Витро Център, София и МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Предварително записване може да бъде направено на регистратурата на болницата на тел.: 0361/ 68 485. Всички желаещи трябва да носят наличната си медицинска документация.

 

Като част от инициативата ще бъде проведена дискусия на тема: „Лечение на безплодието: Първи стъпки за гинеколога и пациента.“ Тя ще се състои в конферентната зала на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ от 11:00 часа на 14 май.

На събитието са поканени най-добрите гинеколози от Кърджали . Достъпът е свободен за всички желаещи.

 

 

 

 

Проф. Хайнц Щромер

Проф. Хайнц Щромер е основател и главен акушер-гинеколог на Виена Ин Витро Център, намиращ се в Токуда Болница София, ет. 9.  През 1990 г. той се дипломира като лекар по медицина. Създава ин витро сектор в Клиниката по акушерство и гинекология на Обединената университетска болница на Виена.

През 1998 г. придобива специалност по акушерство и гинекология. Основава специализирана клиника за консултации на пациентки с многоплодни бременности. Реализира първата бременност след микроманипулационна техника чрез лазер при ин витро процедура. От 1999 е хабилитиран професор по акушерство и гинекология с тема „Влияние на различните фактори при лечение на стерилитета чрез ин витро процедури”. През юни 2000 г., заедно с проф. д-р Андреас Обруца, основават частната ин витро клиника Kinderwunschzentum Goldenes Kreuz във Виена, а през 2003 г. двамата основават Австрийската Асоциация по Ин Витро. Проф. Щромер е автор на редица публикации и лекции в областта на репродукцията и контрацепцията. Научните му интереси включват репродуктивна медицина; медиаторни субстанции и тяхното взаимодействие с ембриона; инвитро матурация; проблеми при жени в напреднала репродуктивна възраст; многоплодна бременност.

Проф. Щромер ежемесечно провежда лечения във Виена Ин Витро Център, София.

Публикувано на: 2014-05-07
0361 /6 83 48
МБАЛ