МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД-Кърджали

Начало / Отеления

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ДЕТСКО ЗДРАВЕ - ПИРОГОВ" В КЪРДЖАЛИ

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ДЕТСКО ЗДРАВЕ - ПИРОГОВ" В КЪРДЖАЛИ

По случай 1 юни, денят на детето, едни от най-добрите  специалисти по УНГ, травматология,неврохирургия , урология,  хирургия и офталмология  от "Пирогов" ще преглеждат деца от 0 до 18г. в  МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”АД, гр. Кърджали . Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията "Национална програма Детско здраве - Пирогов"под патронажа на г-жа Цвета Караянчева – председател на Народното събрание и  д-р Даниела Дариткова  председател на Здравната комисия в Народното събрание .

Прегледите ще се извършват  на 2 юни , събота , от 9.00ч до 15.00 часа на 2 етаж в МЦ”Авицена”.

Децата, които са с придружаващи заболявания, трябва да носят  за прегледа цялата  медицинска документация съпровождаща заболяването.

 

Целта на кампанията е профилактика и ранна диагностика на хроничните заболявания на горните дихателни пътища и ушите, на гръбначните изкривявания, деформации на ходилата, заболявания на опорно-двигателния апарат и т.н., лечението на заболяванията в детска  им възраст и предотвратяване на настъпващите усложнения и хронифицирането им.

 

Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон: 0361 / 64549 до 01.06.2018г. от 9.00ч до 15.30ч.

Публикувано на: 2018-05-23
МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД-Кърджали вашето място за здраве и грижа
Свържете се с нас +359 361 683 48
Адрес бул. „Беломорски“ 53

Научи повече

Полезни страници