МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД-Кърджали

Начало / Отеления

Поздравление на проф. д-р Тодор Черезов,дм по повод Деня на родилната помощ 21 януари 2021г.

Поздравление на проф. д-р Тодор Черезов,дм по повод Деня на родилната помощ 21 януари 2021г.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
В Деня на родилната помощ искам да поздравя всички Вас,които бдите денонощно над живота и неговото непрестанно продължение. Във Вашите ръце се появява най-свидното - рожбата в семейството и новия гражданин на нашата Родина. Бъдете здрави! Дарявайте с обич тези,които Ви доверяват не само своя живот, но и своето бъдеще!
Тази година празникът е различен. В дните на пандемия разбрахме ,че щастливите сълзи за новия живот са по-силни от сълзите на скръбта! Разбрахме,че доброто е господар на човешкото сърце. Доброто идва с Мъдростта, с Любовта, с Надеждата, с Вярата в победата над болестта.
Бяхме свидетели и участници в добротворство, добролюбие и дарителство през цялата изминала година! Благодарим на всички, които ни оказаха огромна материална и духовна подкрепа.
Новородените деца и щастието на родителите символизират,че това Добро има бъдеще, че въпреки всичко Доброто е победител в битката,която водим ежедневно.
Скъпи съграждани,
Надеждата,която този празник ни дава, ще победи страха и мрачните мисли, ще ни зареди с онази позитивна енергия,че животът продължава въпреки всички предизвикателства.
Да се зарадваме и поздравим от сърце тези,които са помогнали и помагат на нашите деца да се появят на бял свят.
Честит празник на светлината, на оптимизма и на бъдещето!

проф. д-р Тодор Черезов,дм
изп. директор


Публикувано на: 2021-01-21
МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД-Кърджали вашето място за здраве и грижа
Свържете се с нас +359 361 683 48
Адрес бул. „Беломорски“ 53

Научи повече

Полезни страници